Livrare si plata

  1. MODALITATILE DE LIVRARE

Makeup Depot SRL isi va îndeplini obligatiile contractuale în termen de maxim 7 zile de la data la care a comunicat CLIENTULUI mesajul de confirmare referitor la COMANDA. In cazul in care nu poate executa CONTRACTUL pe motiv ca produsul nu este diponibil, Fenestra Plus SRL va informa CLIENTUL despre aceasta situatie.

Makeup Depot SRL poate livra CLIENTULUI un produs similar avand acelasi pret, în situatia în care produsul solicitat initial nu este disponibil, numai dupa informarea si cu acordul CLIENTULUI.

Produsul va fi livrat CLIENTULUI prin serviciile de curierat rapid.

 

  1. MODALITATILE DE PLATA

 

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in COMANDA. Makeup Depot SRL va emite catre CLIENT o comanda ce poate contine si factura pentru produsele si serviciile ce urmeaza a fi livrate, obligatia CLIENTULUI fiind cea de a furniza toate informatiile necesare emiterii facturii conform legislatiei in vigoare.

Platile se pot efectua in sistem ramburs, prin depunere de numerar in cont, sau printr-un procesator de plati agreat de Makeup Depot SRL, in functie de optiunile disponibile la un moment dat in magazinul online www.makeupdepot.ro.

  • Plata in sistem ramburs: Se face in numerar, integral, la livrarea produselor. Plata se va realiza direct, catre firma de curierat pe baza de chitanta.

  • Ordin de plata: Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de SOCIETATE, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari.

  • Depunere de numerar in cont: Se poate face la oficiile ING Bank din intreaga tara.

Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii.

 

In afara de cazul in care este agreat de SOCIETATE si CLIENT diferit, Makeup Depot SRL se dezice de riscurile si responsabilitatile asociate produselor si serviciilor comandate de catre CLIENTI in momentul predarii acestora catre curier, pe baza de contract, sau catre reprezentantul CLIENTULUI.

 

Makeup Depot SRL va asigura ambalarea corespunzatoare a bunurilor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare la CLIENT. Livrarea produselor va fi efectuata doar pe teritoriul Romaniei. Proprietatea asupra produselor si serviciilor va fi transferate CLIENTULUI la momentul efectuarii platii.