Reclamatii si plangeri

Desi numarul de reclamaţii este mic, este bine de stiut ca la noi aveti aceleasi garantii ca intr-un magazin fizic. Este in interesul nostru sa abordam toate reclamatiile cat mai repede posibil, astfel incat sa nu va faceti griji ca veti astepta o procesare mai mult decat este necesar (3-4 saptamani, termenul legal fiind de 30 de ziel lucratoare).
Toate produsele comercializate in magazinul online, beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte.

 

Solicitare retur

In cazul in care ati achizitionat produse de la noi si doriti sa depuneti o plangere, va rugam sa luati legatura cu departamentul suport clienti, prin e-mail  contact@makeupdepot.ro sau la telefon 0747.

Cererea de retur va fi inregistrata de noi, astfel incat dumneavoastra sa nu fiti taxati pentru acest serviciu.

 

Procedura retur

Atasati produslui o scrisoare de intentie in care se specifica motivul returnarii. Anexati o copie a facturii si informatii prin care putem identifica achizitia

dumneavoastra. Sigilati si securizati produsul/produsele intr-o cutie de carton astfel incat sa nu se deterioreze pe parcursul traseului.

Mai mult, va rugam sa indicati modul in care vom proceda in cazul in care returul dumneavoastra este acceptat, si anume in cazul in care bunurile necesita un schimb (acelasi

produs) sau se restituie suma. In cazul unei cereri de restituire a banilor,  indicati contul IBAN in RON (24 de caractere) in care doriti sa efectuam restituirea sumei.

Nu uitati sa ne furnizati detalii complete de contact, numarul comenzii, adresa de e-mail si numarul de telefon, pentru a procesa solicitarea corect si rapid.

Produsele nu se pot restitui direct agentilor de livrare, in cazul unei reclamatii .

Pentru mai multe informatii consultati sectiunea Termeni si Conditii  afisata pe site.

 

Produsele cosmetice

Va rugam sa luati in considerare ca produsele cosmetice desfacute si utilizate care nu reprezinta un defect calitativ si nu sunt expirate, nu pot fi returnate din motive de sanatate. Va multumim pentru intelegere!